Haid tak datang

Assalamualaikum... Haid sya datang bulan lepas hanya setitik, sampai sekarang tidak datang haid. Upt negatif, apa perlu saya buat#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

waalaikumussalam, period awak macam mana selalunya? teratur ke tak. Kalau sblum ni teratur blh jadi sbb hormon atau stress. Apapun blh rujuk doc ye.

1y ago

period ok normal

hurm...jika rs risau dan was2 better g klnik jumpa doc n chck..tu sebaiknya..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

ami ya rabbal alamin