Baby jarang menendang

Assalamualaikum and hai skrg sya dah 34 weeks, sejak semalam kick baby x sampai 10 dalam masa 12 jam. Sya tau kena gi hospital untuk scan tapi rezeki xde lagi😔. Minum manis semua yg boleh buat dia aktif x jalan. Sya cuba suluh kat perut ade juga dia gerak tapi sya x rasa. Risau kat baby. Harap dia baik² sja kat dalam ni#ingintahu

23 Balas

Apa maksud sis nak pergi scan tp rezeki takda lagi? Direct emergency tkde sampai berpuluh beratus macam swasta pun. Kan nurse dkt kk selalu remind tk ckup kick/ bleeding ke apa ke direct emergency terus.