Baby kuat mengeran

Assalamualaikum , hai .. saye nak tanya .. baby saye 2 bulan 17 hari , sejak masuk 2 bulan nie dia kerap nangis sambil mengeran .. keraskan badan kaki sambil nangis .. nangis sambil angkat kaki ke atas .. kadang kadang nangis sambil keraskan badan tu nak naik merah muke .. normal ke macam tu ? Saye firstime mom ..

1 Balas

Waalaikumussalam. cuba cek najis bayi. mungkin bayi sembelit. sebelum tu nak tanya direct bf ke susu formula ?

1y ago

Dah check , okay je .. campur bf dan formula