Tidak Selesa Untuk Tidur Tiap Malam

Assalamualaikum & Hai, Saya nak Tanya Kalau Tiap Malam Susah Nak Tidur Sebabkan Keadaan Perut Tak Selesa, Kejap Pusing Kiri, Kejap Pusing Kanan Lepastu Melintanglah Untuk Selesakan Perut Kita, Adakah Saya Mengalami Masalah Seperti Gugur Ke Tanpa Sedar. Saya Dah Masuk 2bulan Hamil Dan Baru Pergi Kk Untuk Buat Buku Merah Tapi Nurse Bagi Tarikh Bulan Jan 2020 Untuk Buka Buku Merah Tu. Perlukah Saya Pergi Ke Klinik Swasta Untuk Scan?

1 Balas

Boleh je pergi swasta utk scan baby okay ke tak.. Jgn tunggu klinik kerajaan..