Kerap mandi & Mandi Malam

Assalamualaikum hai mummies2 nak tanya tak apa ke kalau kita kerap mandi dan akan mandi tengah malam tp sebelum jam 12 malam sebab sekarang kan cuaca panas saya sebelum tidur mesti akan mandi sekali lagi nak lebih selesa. Saya ada terbaca kalau mandi tengah malam nanti air ketuban berlebihan dan kebetulan saya pula memang ada masalah air ketuban banyak. Betul ke tu ?

2 Balas

Saya mandi je. Pernah jugak pukul 2 pagi terjaga sebab panas sangat. Terus g mandi. Tak tahan

4y ago

Kann sy sebelum tidur mesti akan mandi lg. Panas cuaca

Mandi je sis. Rasanya takde ape pun.

4y ago

Setiap masa panas 😅