Ubat untuk luka bawah

Assalamualaikum hai mommy .. bole share tak untuk ubat sapu lepas bersalin yg okey ☺️ ..

4 Balas

Cuba cari kt shopee ubat salindah 7.suami Saya beli time berpantang anak pertama 3 hari sembuh. Saya bagi dekat kakak wktu dia lepas bersalin, seminggu luka sembuh. Sembur2 bagi kering

1mo ago

Macam ubat kuning jugak. Cecair

Ubat kuning yg hospital bgi..sy guna jgk mnyk herbanika nona roguy yg botol purple ,titis dkt pad

1mo ago

Blh je purple n hijau..tp sy bkn pkai hri2.. ada hr pkai n x..sy bersalin normal, 2w dh okay

cuci dgn air garam kalau nak cepat kering . dgn manjakani 😬 seminggu elok dah kat bawah tu

Beli je iodine kat farmasi.