Miscarriage Kali Ke-2 Keguguran pertama - Tahun 2021 Keguguran kedua - Tahun 2022

Assalamualaikum.. hai mommies & bakal mommies 😇 saya just nak meluah saja, saya baru keguguran 4/10/2022 di usia kandungan 10w dan saya pernah keguguran tahun lepas.. so ni dah kali ke 2 saya keguguran 😢 skrg ni saya dah rasa takut utk mengandung lagi 😭 takut sgt benda sama akan berulang.. sakit contraction keguguran kali ini, sgt² sakit sampai saya nak pengsan 😢😭 saya just nak luahkan rasa takut & trauma saya 🥺 mohon jgn ada sesapa yg kecam ye? tolong bagi kata² semangat utk saya.. if rasa² yg korg nak komen negatif tu, mohon jgn komen tau.. saya nak kata² semangat sahaja 😢😭

17 Balas

Jangan putus asa sis, sy pernah alami situasi sama, doa banyak2..Alhamdulillah now pregnant 25weeks🥰

Kuatkan semangat ya awak. Serahkan semuanya pd Allah. InshaAllh baik-baik hendaknya

moga Allah permudahkan urusan sis tuk mengandung kali ketiga selamat sampai melahirkan

2y ago

insyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin.. terima kasih awak doanya 🥺🤲🏼

Saya doakan awak... ada hikmah untuk semua itu. Jangan putus asa

2y ago

insyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin ❤️

Saya doakan yang terbaik utk awk tau , terus kuat okay ? ❤️

2y ago

insyaAllah terima kasih doanya ❤️❤️

Semoga yg baik2 utk sis nanti Amen🙏😊

2y ago

insyaAllah, terima kasih doanya 🥺🤲🏼

doakan baik2 ya..jaga dirik baik2

2y ago

insyaAllah terima kasih awak.. doakan saya ada rezeki sampai baby lahir dgn sihat & selamat insyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma ❤️❤️