Saya nak kongsi kisah saya kguguran 3kali dh .dri jun 2021,Dec 2021,last mei 2022...

Pengalaman saya keguguran 3kali.. Alhamdullilah skrang Allah bagi rzeki dkt sya ..hamil 9minggu..last kguguran yg ke 3 mei 2022...tapi skrg alahan Hamil sya sgt truk... Doakan Ada rzeki sya buat Kali ni..Tapi last scan 2minggu lpas doc ckp jntung dh janin smua okay ..trauma Dan takut benda berulang kembali .

2 Balas

rehat banyak2 sis. 12minggu pertama ni kandungan sgt fragile.

2y ago

betul tu..skrang saya sgt trtekan...hmmmmm

rehat bnyak2 dan jgn fikir sngt.. ☺️☺️