Normal ke rasa kejang

Assalamualaikum hai mom.. Saya pregnant dan kandungan dah masuk 8 week 1 hari.. Dalam beberapa hari ni saya selalu kejang dia bahagian rahim tapi on off la tak selalu dalam 1 hari 2 kali kejang tu dtg ke sebab baby membesar jadi mcm tu saya tak tahu la.. Alhamdulilah spotting semua tak ada.. Nak tanya ada tak mcm saya#ingintahu

3 Balas

selalunya sebab rahim mengembang tu. normal sis. tapi kalau kejang makin teruk, atau ada bleeding, cepat2 jumpa doktor tau

Yup normal tu selagi takde bleeding atau sakit melampau