Susu formula untuk baby 2bulan.

Assalamualaikum, hai ibu2 semua. boleh share tak susu formula apa yang okay? 1) anak saya masa 1bulan, minum susu dutchbaby tapi baby saya selalu kembung dan muntah. 2) skrng anak saya minum susu lactogen tapi lately ni najis dia cair macam air dan hijau kehitaman. ada tak ibu2 yang bagi susu dupro kat baby, boleh share pengalaman okay atau tidak? ##pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

22 Balas

cuba try enfalac gentlease sbb mula2 sy try lactogen ,anak saya sembelit ..memang struggle giler nk berak .smpikn pernah 8 hari tak berak