Susu formula untuk baby 2bulan.

Assalamualaikum, hai ibu2 semua. boleh share tak susu formula apa yang okay? 1) anak saya masa 1bulan, minum susu dutchbaby tapi baby saya selalu kembung dan muntah. 2) skrng anak saya minum susu lactogen tapi lately ni najis dia cair macam air dan hijau kehitaman. ada tak ibu2 yang bagi susu dupro kat baby, boleh share pengalaman okay atau tidak? ##pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

22 Balas

anak sy minum lactogen, ssuai dgn dia. dulu prnah try dutch baby, tp anak sy sakit perut truk, muntah² dan demam.

1y ago

najis macam ni normal ke? (gambar dari google)

sy ank lpas 5 hari mnum dupro naik ruam sluruh bdn...susu kna try n error...cuba la beli kcik dlu tgk serasi ke x

Anak saya dulu minum dupro, berat/tinggi naik cantik. Murah pun murah. Sis kena try and error dulu ya

Sis bole h request sample susu utk setiap brand.. Cuba taip sample susu kt Google n isi je sume

masa buat susu , jngn goncang nnti berbuih .. kalau berbuih nanti bby cepat kembung

sye bg anak mnum dupro, dye kerap berak.. tp tahi dye ok..

dupro ok.. baby sya x muak.. berak pun cantik

susu ni kene try and error

anak I minum dugro ok je

saya mnum dugro tuu