Susu formula untuk baby 2bulan.

Assalamualaikum, hai ibu2 semua. boleh share tak susu formula apa yang okay? 1) anak saya masa 1bulan, minum susu dutchbaby tapi baby saya selalu kembung dan muntah. 2) skrng anak saya minum susu lactogen tapi lately ni najis dia cair macam air dan hijau kehitaman. ada tak ibu2 yang bagi susu dupro kat baby, boleh share pengalaman okay atau tidak? ##pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

22 Balas

Lactogen iron tinggi tu Sbb hijau. If baby meragam better stop. Anak first dlu minum dutchbaby. Ok. Tapi Yang 2nd dupro. Lahir 2.92kg, sebulan 5.1kg. 2bulan 6.2kg

1y ago

Mcm ni dlu Saya pernah tnya doc ok lag, Tapi ni tunjukkan perut baby panas. Sbb kes Anak saya cirit memancut. Texture cair air. Cuba puan tukar dlu susu. Tgk Dlm smgu mcm mana. Sbb susu ni kne try mcm2