ANAK FIRST ❤️❤️

Assalamualaikum, good morning Semua?. Saya nak tanya, brp bulan boleh scan baby ya? Saya baru 19week5day. Excited sangat nak tahu baby girl or boy hehe? #babyfirst?

9 Balas

Waalaikumusalam.. da bole da tu scan gender.. selalu doc tmpt saya kata 20weeks ke atas.. tp klu baby bg kerjasama 18weeks da bole nmpk.. masa saya dulu 21weeks baby da tunjuk dia punya 🤗

4y ago

Sama2 🥰

Sye buat details scan masa 21w da clear nampak gender baby boy 😁

4y ago

Oh okay thnkyou sis hehe

Depends. As for me, 18th weeks bole sda buat gender scan.

28 keatas baru ok cek jantina sis

4y ago

28w tu da kira besar jugak sis. Advisable 20w ke atas da bole nmpak da klau scan gender 😀 klau scan 4d nak tgok muka 28w tu cantek

20w dah nampak gender tu

20 wik n above dh blh dh

Sy scan 28w

28w ...

20week +++

4y ago

Thnkyou sis hehe