Assalamualaikum doktor. Saya ingin meminta nasihat dpd doktor. Saya semalam berjumpa dengan doktor pakar di hospital miri untuk mengesahkan mri scan rahim saya. Saya disahkan menpunyai dua rahim dan dua lubang servix. Semlm doktor ada mengatakan kemungkinan besar utk saya mengandung akan mengalami keguguran yang sgt tggi. Saya ingin meminta nasihat dari doktor berkenaan dengan kes saya ni. Adakah kemungkinan saya akan di surgery?

1 Balas

Puan, sila berbincang dengan doktor pakar. Di sini bukan tempat rujukan untuk kes puan. Doktor perlu memeriksa puan dan melihat keputusan mri sebelum boleh memberi komen kepada pertanyaan puan.