Keliru

Assalamualaikum. Doktor klinik kesihatan ada beri surat saya nak refer doktor pakar sebab ketinggian saya 145cm y akan berkemungkinan anak besar takut saya tak boleh bersalin normal.. Sekarang saya dah 34 minggu 4 hari. Ibu2 disini ada pengalaman x? Jumpa doktor pakar kena bayaran ke?

1 Balas

wslm. hospital pakar kerajaan selalunya rm5. mmg nak tunggu tu selalunya berjam2, nanti dapat referral letter samaada klinik atau puan yg kena buat appointment. da dapat tarikh nanti puan pergi daftar pulak dekat hospital besar bawa ic, buku pink dgn dokumen yg patut bayar la rm5. dan tunggu la beberapa jam lagi. ada je yg mak rendah boleh bersalin normal, nanti doktor pakar scan dia akan bagitau la risiko2 dan saranan nak bersalin normal ke czer.

4y ago

Betul tu. Ngn risau covid lg ni. Kat kk pun ada buat scan mesti la doktor kt kk tu pn akan beritahu kita sama ada bersalin normal k czer?