Repeat Scan Lepas Raya.

assalamualaikum.. di bulan ramadhan yang mulia ini, dengan rendah diri, saya ingin mengajak kwn², mndoakan baby sy.. semoga baby saya ada, dan membesar dgn sihat serta selamat di dalam rahim sy.. aaamin..🤲🤲🤲 (scan 7w hnya nmpk kantung kosong, repeat lg scan slps raya nanti) moga slps raya nanti, mommy dapat tengok awak dengan jelas ye sayang.. aminnnnn..🤲🤲

7 Balas

In shaa Allah ada rezeki sis. Nak lebih jelas scan dari vagina. Abdominal selalunya nampak kosong tapi dia ada sis. Cuma dia main menyorok. Saya juga begitu doktor scan abdominal tak nampak scan dari vaginal ada dia di situ. Semoga ada berita gembira buat sis sekeluarga. Selamat hari raya.

2y ago

InshaAllah terima kasih byk2 ng doa sis, semoga kebaikan berbalik kepada sis. Selamat hari raya🥰

amin2 insyaallah. sy doakan sis dan kandungan selamat ye. apa2 pun smua adalah yg terbaik dari allah ya 😊 saya pun sama jugak 7w skarang tpi tak nmpak jelas jugak. Nnti nk repeat scan lgi.

2y ago

InshaAllah semoga ada rezeki kita bersama sama yeaa. 🥰

Aamin Inn Shaa Allah sis , saya hari tu 7 weeks pun hanya nampak kantung ksong sahaja . Repeat bila 9 weeks alhamdulillah da nampak janin baby dan heart beat

2y ago

InshaAllah semoga sy pm sama ng sis repeat scan nnti hope dh nmpk baby❤️ jaga diri baik baik. Selamat hari raya 🥰

sama la..sy pun... lps raya kna scan lg.. semoga ada rezeki kita..amiin 🌹

2y ago

InshaAllah semoga ada rezeki kita bersama 🥰

ameen in sha allah ade rzeki sis...sye scan 10 weeks bru nmpk janin dn jantung

2y ago

InshaAllah hope next scan dh nmpk baby. Terima kasih byk2 sis. Selamat hari raya🥰

semoga dipermudahkan

2y ago

Aamiin aamiin ya Allah🤲🏻❤️

Aamiin inshaaAllah..

2y ago

InshaAllah Aamiin aamiin ya Allah🤲🏻❤️