Sakit ibu jari tangan kanan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua, nak tanya ibu2 ade tak sakit tangan bahagian ibu jari kanan? Bila gerakkan ibu jari kanan tu Allahhu sakitnya. Sblm ni x pernah rasa sakit mcm ni, mengandung anak ke 3 ni baru rasa sakit sgt. 36w4day

1 Balas

pernah rasa masa mengandungkan anak first . mula mula sebelah . lama lama berjangkit ke sebelah . masa pantang nak angkat anak menyusu pun sakitnya lahai . lepas 3 ke 6 bulan bersalin sakit tu hilang sendiri