Trimester ke 2

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan2.... nak tanya ada x ibu²... mcmana hubungan kelamin dengan suami ya... mcm sya skrg ni dh trimester ke 2... pembawakkan baru saya adalah pantang tersentuh dengan suami... pasti inginkan hubungan kelamin.... lepas tu sayang betul dkt suami.... rindu n sayang lain pesen.....

4 Balas

Sama lah sis. Masuk 2nd trism ni rasa nak melepek je kat suami. Suami gi kerja rasa nak menangis😂

Wlaikmslm romantiknya sis ni.. hehe .. i think ok la selalu bersama suami. Asalkan tak memudaratkan

Same lah asik nak melekat je 🤣🙈

untungnya si suami😁