Hospital

Assalamualaikum dan salam subuh momies2..ada sesiapa yg pernah bersalin kat hospital kajang tak??..ingat nk bersalin kat hospital terdekat je..tp selalu dgr kes hospital halau patient, dan tak layan patient dgn elok tu mcm seram juga..tp tak tau laaa pula hospital kajang mcm mana..sebab ney pun first time kena cari hospital utk bersalin..

1 Balas

Hi puan. I deliver di Hosp Kajang. Layanan terbaik dri nurse dn doctor. They help me a lot gve support semasa dalam LR. Even i didnt get first class ward, third class juga selesa. Hosp Kajang are on my list! Goodluck puan. May God ease everything for you and baby.

5y ago

Tq info nya madam..😊