Ikhtiar Hamil

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Sye dlm usaha ikhtiar untuk hamil... Period da lambat 97hari...sye baru chek hari ni... Negative.... 😭😭.. Lagipon... Period sye mmg x teratur dari sebelum kawen... Da kawen.. Lagi payah..tgok org baru kawen.. Da lekat.. Rase macam sedeh.. Tpi sye cepat2 istirgfar..da kawen nk dekat 1thun da.. Ade suggestions x...

29 Balas

Sis pernah tak jumpa pakar check kenapa period tak teratur? Mcm sy mmg period tak teratur. Jumpa o&g, dah dapat result and doc kata sy susah nak hamil. Then dia bg ubat hormon untuk normalkan period. End up masa tu tak dtg period juga untuk 2nd cycle check2 sy pregnant. Alhamdulillah.. jgn sedih2 bnykkan berdoa. Kita tak tau Tuhan rancangkan apa untuk kita