Ovarian cyst

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya baru jumpa doc semalam.. 8minggu 4 hari.. Doc scan baby dah ada heartbeat.. Tp dapat kesan cyst 3cm juga.. Apa yg kita boleh buat utk kecik kan cyst tu? Bahaya ke.. #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

Mcm Sye jugak sis mse mula2 thu pregnant mse tu 6wee4day cyst Sye mse tu 5cmx 4cm smpai pegi 2 kli Scan nk comfm kn Sis trai pantang makan je kna rajin Google ambik thu tenng cyst alhmdullah lepas bby dah mkin besar Sye g scan 10 week cyst dah hilang😊Sye pon first bby😅