Ovarian cyst

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya baru jumpa doc semalam.. 8minggu 4 hari.. Doc scan baby dah ada heartbeat.. Tp dapat kesan cyst 3cm juga.. Apa yg kita boleh buat utk kecik kan cyst tu? Bahaya ke.. #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

Jgn mkn mkanan berasas soya , daging , sstgh kta ayam pun bhgian dada ja bleh mkn , klau dr sruh refer pakar pergi ja sis, mcm saya fibroid dah 6cm mmg kna jmpa pakar sbb fibroid berebut tempat dlm perut gan baby..

2y ago

Tu la, hrap anak ok x dak mslah smpai Brslin