Apa Khabar Mommy's Due Bulan 10

Assalamualaikum dan hi mommy. Mcm mana keadaan mommy's yg due bulan 10 ni? Sy due 19/10, skrg masih mampu bekerja dan berjalan, cuma bawah dh start rasa sakit maybe sebab perut semakin besar..

28 Balas

24/10 ari2 skt, jln dh byk skt bawah,mcm Ada benda nk jatuh,xblh tdo mlm..kaki sengal2,org kata perut Sy dh jatuh..Sy pon xpasti..due masih jauh..doakan semua Selamat bersalin

1d ago

sama la due kita..tgh alami apa yang awak alami sekarang sakit xleh bawak bincang

sya due 31/10, tpi nurse ckp ada simptm bsalin awl. perut kerap mgeras, sakit pinggang, sakit bwh perut. Muka, kaki, tangan bengkak/kembang, part bwh pun dh sakit.

waalaikumusalam....sy due 8/10 harap brslin 8/10 sma besday dgn mktoknya.......dua kli bslin dua2 kna msuk ubat.......yang no 3 ni xthu la mcm mna....

saya 3/10 baby seronok dalam perut🥺 saya tunggu hari je ni tapi baby takmau keluar kita taknak kena paksa bersalin🥲

Wasalam, sy due 2/10. Harini bru start nmpk ketara sngt sembab kaki🥹 moga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin ya rabb 🤲🏻

sy due 11/10.. mase ni dah strt perut mengeras .mkn pon xnk sgt...huhu ..ade mse rase perut mcm nk jatuh sgt ...norml.ke ibu2

6h ago

ohh same due ye ....norml ke czer???sy kna czer . sbb bby breech

waalaikumussalam sy due 23/10 bhagian bwh makin sakit.nk bngun pon perlukn bntuan kaki pon da start bengkak

Sama..19/10 jgk due😍 masih bawak kereta.. pergi balik kerja. Masak2 didapur jgk time rajin. Hihihi

due 6/10 . dh beranak 16/9 ckup ii 37 weeks .yg menunggu masa sy doakan ibu ii dipermudahkan segala urusan

2d ago

wah tahniah. sama duee dengan saya 6/10 jugak 😍 dok tunggu turun tanda jugak ni emm

sy due 17.10 hihi..pert xnmpak pn,org xtau sy mngandung huhu.prt sllu cramp jgk skrg ni n hb low

2d ago

hb sy 8.7...drop dr 10.2.esk jmpa pakar o&g..24hb cek drh smula.dh drip ubt cosmofer utk hb..hrp naik la hihi