pasang iucd ??

Assalamualaikum dan hai semua ..Nak tanya lah dekat sini ada tak mummy yang ambil perancangan keluarga pasang iucd ??

6 Balas

Saya baru plan nak pkai iucd jugak & skrg tggu period je ni utk nk psang. Sbb doc ckp kna psg wktu kita priod. Nk psg implant tkut plk xssuai ngn bdn kang nnti kna buka balik plk. Da la mhal nk psg implnt tu. Xthu nk amik prncang apa. Bila baca komen2 ibu2 td trus rasa xnk pkai iucd hahahahha

3y ago

Saya baru pasang iucd semalam. Doctor kata kena pasang masa tidak berdarah sebab nnt risau iucd tu trigger heavy bleeding. Tapi saya ada dgr jugak kena pasang time period sbb rahim kembang