naikkan berat badan

assalamualaikum dan hai kpd mommy2 sekalian ... boleh share tips x macam mne nak naikkan berat badan walaupon dah kerap mkn ... walhal smlm baru scan dekat swasta n baby sgt aktif sampai mengalir air mata tgok baby aktif ... tiba2 harini timbang berat makin turun n nurse x rse baby lagi ...baby saya baru masuk 13w.. ?

1 Balas

Apa maksud nurse tak rasa baby? Makan macam biasa je puan... Setiap orang tak sama puan... Kadang2 dah start 3rd trimester baru naik mendadak...

4y ago

Tak perlu risau puan, setiap orang tak sama... Tak apalah kalau dia nak tukar sticker hijau, puan tak perlu fikir sangat... Fikir anak dalam perut je, tu yang penting... Emosi kena jaga masa mengandung ni, tu yang penting...