Doakan saya ye semua :)

Assalamualaikum, confused hmm. Kalau ikotkan harini dah 12 hari lewat period. Opk +ve 15/6. Sepatutnya line dahh terang kan . Upt 1 - 6/7 . (Upt farmasi) , upt 2 - 7/7 (upt farmasi juga) , upt 3 10/7 (upt shopee) . Tapi line fadee sngt upt hrini. Smpai xnmpk kt camera. Ptg ni nk beli upt dip and tell. Doakan ya semogaa teranggg lah line dia. Harap sngt upt shopee tu yg rosakk 😭

Doakan saya ye semua :)
18 Balas

sama mcm Sy sis ..nmpak samar²..tp delay priod dh 7hari...doakn Sy jgk sis..

sy beli upt tu dekat Watsons, pukul 4 pagi sy buat test upt tu ...

beli upt kat watson. sy lewat period sebulan, baru cek balik.

dh test ke yg trbaru..smga ada rezki

dip n tell.terang line dia bagi.

moga dipermudahkan sis.

Positif ni.. Tahniah

Guna clearblue dear.