share gambar scan hamil

Assalamualaikum.. Boleh tak tunjukkan gambar ibu hamil untuk pertama kali.. Masa 5 week.. Dah nampak kew belum.

4 Balas

Nampak perut maksud awak? 5 weeks tak nampak apa. Baby pun masih embryo belum janin. Badan saya size kecik so 4 bulan pun macam tak pregnant. Dah 6 bulan baru nampak buncit je

Selalunya 5 Weeks Mmg Akan Nampak Kantung Je.. Bergantung Pada Badan Kot.. Macam Saya Scan 8 Weeks Pon Still Nampak Kantung.. Lepas 12 Weeks Baru Nampak Baby 😊

Kalau maksud awak gamba scan waktu 5 week. Nampak bulat putih je (kantung)

ni baru 8weeks so 5 weeks nampak kantung je.