Set bersalin/ set berpantang

Assalamualaikum, boleh suggest x set bersalin/berpantang yg elok? Kalau boleh below rm100. Tgh mencari... tp xtahu nak beli yg mana. Ikutkan due date lambatlah lg. Tp saja usyar awal. Senang nanti xkalut. Huhu. 🥲

2 Balas

Sy pun tgh usha2 set bersalin....org ckp produk bonda Aliff Syukri mmg elok..tapi tu lah...mahal ckit☺️...tgk dlm FB jamu nenda tu cam viral je..sape pernah cuba .ok X?

5mo ago

haah. kita usyar murah2 pun okay dah. pasai takut xterpakai je nanti

set ummialya. kcik je. pakai pun tak habis.