Set bersalin/ set berpantang

Assalamualaikum, boleh suggest x set bersalin/berpantang yg elok? Kalau boleh below rm100. Tgh mencari... tp xtahu nak beli yg mana. Ikutkan due date lambatlah lg. Tp saja usyar awal. Senang nanti xkalut. Huhu. 🥲

2 Balas

Sy pun tgh usha2 set bersalin....org ckp produk bonda Aliff Syukri mmg elok..tapi tu lah...mahal ckit☺️...tgk dlm FB jamu nenda tu cam viral je..sape pernah cuba .ok X?

6mo ago

haah. kita usyar murah2 pun okay dah. pasai takut xterpakai je nanti