Ibu demam 37w 4d

Nak tanya kalau badan dah seram sejuk rasa nak demam. Better ke klinik dlu or ke hosp terus? Badan gigil je sejuk ni tk sedap badan. #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Sy sakit kepala tetiba , mlm demam . Besoknya pecah ketuban, lusa da beranak. Kandungan Alhamdulillah 38w1d. Baby bagi hint rupanya. Beranak 30.7, due 11.8. Kluar la seketui 3kg girl

hospital ya sis. saya bulan lalu demam. cek ctg.. jantung baby laju betul. trus emergency czer

p hospital. ada nmpk kt tt,dia dmm batuk. kne pksa bersalin. sbb dh lemah

hospital terus supaya dr boleh monitor kita and baby

hospital.. takut kena denggi

pg hospital terus.