Rec barangan pantang

Assalamualaikum boleh rekemen barangan pantang tak? Tak standby apa pun lagi ni. Jamu apa2 ke yg diperlukan sepanjang berpantang ?? Tq

3 Balas

beli set sariayu je utk param pilis dan tapel, pstu beli minyak berurut atau panas dari herbanika nina roguy, kalau nk makan pil bole makan pil dari set nina roguy, umi alya pun ada jugak, jamu bersalin dan jamu manjakani kacip , tpi elakkan makan jamu dlu , lps je baby dah habis kuning, bru bole makan jamu ye

5mo ago

faham2 , tq .. maksud saya set yg biasa dipakai org2 bersalin.

Saya tak pakai set atau barangan pantang. Bagi saya barang yang penting waktu pantang ni - Maternity pad - Nursing pad - Nursing Bra Ini untuk saya la.

5mo ago

alhamdulillah terima kasih

Jamu bukan suatu keperluan selepas bersalin.

5mo ago

oh faham2 , hehe tenkiuu. tisu kualiti tu mcm kapas muka yg petak tu ok tak