Jamu / vitamin masa pantang gugur

Assalamualaikum hai nak tanya apa jamu / vitamin yang elok untuk yg tengah / lepas pantang gugur? Saya tanya orang tua2 , semua cakap tak payah mkan sebab panas tapi saya ikhtiar mengandung dah 2 tahun tak jadi lepas beranak kan anak pertama 3 tahun lepas . Masa beranak anak pertama tak ade makan jamu apa2 cuma makan ubat doctor. Tapi saya takut kalau rahim saya tak kuat ke apa sebab tak makan apa2 jamu / vitamin..#jamubersalin

1 Balas

Sy ggur 2x, xpernah mkn jamu sepanjang pantang, cuma berurut sekali dua saja & jaga pemakanan serta aktif bersukan.