1st born

Assalamualaikum..hi, bole share x list to buy kelengkapan baby utk 1st born..brand yg sesuai..apa lg yg perlu prepare..saya dh 29w2d..saya x penah ada pengalaman dgn baby hiii

2 Balas

Sama la kita sis..first baby. Sy tgk kat fb org share2 je sis list tu, google & tnya dgn family kwn2 hehehee..byk je sis brand brg baby yg ok n hrga pun berpatutan..mcm sy beli campur brand fiffy, pureen, anakku, tolly joy & mothercare..kebykn sy beli online kat shopee..

google je sis banyak