Jantina baby

Assalamualaikum, betul ke orang kata bentuk perut kita bole tahu jantina bayi? Mmg betul ke? #seriusnanya #ingintahu

36 Balas

macam saya masa ank pertama emk lang saya ckp ini ank kamu ini laki...sbp perut kamu bujur sikit...keluar memang laki...yg nombor dua...emk lang saya ckp ank kamu yg ke dua ini perempuan...sbp bulat...keluar2 betul2 perempuan... yg ke tiga pon dia ckp lelaki...keluar memang lelaki...yg ke empat hati saya ini kuat kata lelaki...