Berat tak naik

Assalamualaikum. Berat sy skrg 40kg/41kg. Kandungan 9W++, nak tanya, berat akan naik jugak ke nanti? Sy dah makan byk pun masih jugak berat susah nak naik. Risau jg sbb dah nak dekat underweight. Sebelum pregnant berat dalam 44kg. Dah pregnant makin turun pula padahal sy makan ja, takda alahan muntah kalau nak makan apa2.

6 Balas

sama macam sy berat smpai 41kg.. da 12 week da pon.. tp sy ade alahan loya sume. kurang mkn jgk la sbnrnye.. untung la kamu bole makan ape je.. klu nk tmbh berat byk kn mnum susu jela...

2y ago

Insha Allah, hrp2 berat kita bertambah lepas ni sis, Amin..