selamat Jalan Sayang

Assalamualaikum. Baru ada sikit kekuatan nak taip. JUMAAT . 9.15pm. 17.7.2020. Muhammad Luth Rizqie. Tinggalkan mummy dan walid.pergilah sayang..bermain disyurga bersama 3 org abg²mu..MUHAMMAD NAQIUDDIN HARRAZ,MUHAMMAD HAIQAL ZAYYAN, MUHAMMAD NADIM HARITH dan kamu menyusul mereka. Selamat tinggal hero² mummy..smoga bertemu disyurga kelak..aamiin..moga Allah selitkan bahagia lepas ni..aamiin . #4thMiscarriage.

selamat Jalan Sayang
66 Balas

Salam takziah..kak sy pon pernah keguguran..mula2 rasa bersalah pd kandungan..tapi sy redha.. insyaAllah ada rezeki suatu hari nnt..tapi akak dah 4x keguguran apa yg buat akak masih kuat ye utk mgandung lagi lps yg pertama kali kehilangan tu..maaf kalau bertanya mcm ni agak sensitif..tapi sy sendiri dah serik jgk bila teringat sakit nya yg perit tu..

4y ago

inshaAllah amin..tmaksih ye..moga ada rezeki lagi kak..❤️

Takziah puan..saya pernah alaminya sendiri dan saya dapat rasa mcm mna rasa kehilangan seorang zuriat..saya keguguran 2x first 20minggu second 23minggu sempurna cukup sifat..prmpuan dan lelaki..insyaallah Allah akan berikan yg lebih baik pada puan dan suami...puan cekal dan tabah laluinya..

4y ago

Tq puan..takziah puan. Sy paham juga perasaan puan..takpe..Allah dh bg yg terbaik kat sana buat kita.. aamiin

Insya-Allah Allah bagi rezeki yg tk terputus layaknya air zam zam. Atas segala kesabaran & ketangguhan sis. Anak syurga nnti akan tolong sis masuk syurga bermain dg dorang sekali. Salam takziah semoga Allah beri sis kekuatan. Amiin.

4y ago

Aamiin ya allah..aamiin..tq 🥰

Salam takziah sis. Semoga sis dberikan kekuatan dan dpermudahkan segala urusan.. Sy pun dapat tau sy kguguran minggu ke 8. Sy tengah tunggu nak cuci rahim.. Mula2 dapat tau sy mcm tak dapat terima lama2 sy redho je..

4y ago

Takpe .redha bukan mengalah sis.💕🥰

Teringat 2tahun lepas.. Allah sempat pinjamkan 18week dlm rahim ni.. Kembar 3..😔.. Redha.. Tahun 2019 diganti seorang.. Skrg dah 8bln baby.. Terima kasih ya Allah.. Sy doakn sis dipermudahkan segala ya.. 🤲

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah.💕❤

Allah 😭 moga Allah ganti kan dgn yg lebih baik.. Janji Allah itu pasti, mati itu pasti.. Redha & sabar penguat diri💪 insyaallah ada hikmah yg tersembunyi.. Moga Allah memberkati keluarga akak.😊

Aamiin Ya Mujiib, semoga Allah kurniakan sesuatu di kemudian hari sebagai pengganti keredhaanMu terhadap ketentuanNya kak,, anak-anak kakak bermain-main di syurga di sisi pencipta mereka...

Alfatihah Byk2 slwt zkir Insyallah mereka trgolong d tmpt yg Mulia Wife sya dua kli miscarriage Smp hilang smngt mkn xnk Tp Alhmdllh allah beri rzki lg Alhmdllh si kecil brusia 4 bln Skrg

4y ago

In shaa allah . Moga lepas ni ada rezeki lg..aamiin..tahniah utk encik dan isteri.😊

Salam takziah...semoga sis n suami diberikan kekuatan untuk menempuhi semuanya...anak syurga menanti ibu bapanya nanti disana beruntung sis...perjalanan Allah adalah yg sebaik2 nya...

Salam takziah sis. Smga akn ada rezki yg baru bt sis.. Alhmdulillah.. Rmai ank2 syurga sis menanti sis dan suami.. Syukur. Tak smua org dpt rezki mcm ni. 😊be strong sis...

4y ago

Takziah juga sis. Moga sama sama kuat.