selamat Jalan Sayang

Assalamualaikum. Baru ada sikit kekuatan nak taip. JUMAAT . 9.15pm. 17.7.2020. Muhammad Luth Rizqie. Tinggalkan mummy dan walid.pergilah sayang..bermain disyurga bersama 3 org abg²mu..MUHAMMAD NAQIUDDIN HARRAZ,MUHAMMAD HAIQAL ZAYYAN, MUHAMMAD NADIM HARITH dan kamu menyusul mereka. Selamat tinggal hero² mummy..smoga bertemu disyurga kelak..aamiin..moga Allah selitkan bahagia lepas ni..aamiin . #4thMiscarriage.

selamat Jalan Sayang
66 Balas

Salam takziah sis. Smga akn ada rezki yg baru bt sis.. Alhmdulillah.. Rmai ank2 syurga sis menanti sis dan suami.. Syukur. Tak smua org dpt rezki mcm ni. 😊be strong sis...

4y ago

Takziah juga sis. Moga sama sama kuat.