bawa suami msuk labour room

Hi assalamualaikum Alhamdulillah dah 30weeks hnya tinggal beberapa minggu lg..nk tnya klau nk suami teman msuk labour room nt boleh tk and apa prosudernya,utk hosp kerajaan..

2 Balas

Mcm sy dulu bersalin di HUKM mmg hospital ada tnya ada sesiapa teman x? Suami atau mak ke? Kalau ada, mmg suami terus ikut sekali isteri masuk labor room. Tp sy x ingat kalau ada apa2 form yg kena isi atau x utk suami teman tu.

5y ago

ohh yaka...sbb ne first time ni...huhu

depend pada hospital.. ada yg suami kena attend kursus peneman.. ada yg tak perlu.. tanya nurse / doktor siap2

5y ago

ok mommy..tq info