Scan Tak Jelas

Assalamualaikum, ada yang boleh nampak tak baby dalam gmbr scan ni? Tadi masa scan doktor cakap baby dh besar tapi bila dia print macam tak nampak baby je. Tadi nak monitor scan pon tak clear sbb monitor macam lama punya tapi doktor tengok boleh nampak jantung , kaki dll . Saya je ke yang tak nampak? 😅

Scan Tak Jelas
5 Balas

Kalau sy la sy nampak. Tp kan sis doc kan ckp dah nampak jantung apa semua so okay la tu. Kalau x puas hati dgn scan yg ni sis boleh pegi scan klinik lain utk kepastian

4y ago

Ok sis...TQ inshaAllah tggu lagi 2 minggu ni kalau dia scan tak jelas jugak saya pergi swasta je lah buat detail scan...terima kasih sis doakan kami 😊