Berat badan turun

Assalamualaikum . Ada tips tak naikkan berat bdn ? Saya alahan dh kurang . Makan pun dh kembali normal . Tp berat bdn turun . Tp td scan berat baby ok normal naik mcm biasa

1 Balas

memang macam tu sis, berat akan naik pelan2. pertengahan trimeater ke2 baru dia naik, tu pun ikut org juga. ada naik sikit.. ada naik mendadak. lebih baik naik perlahan. kalau naik mendadak pun nurse kk bising juga

2w ago

insyaallah semuanya ok. jgn risau sgt ya.. mommy kena happy, nti baby pun happy