Berat badan anak tidak memuaskan

Assalamualaikum mommy's semua...boleh bg tips atau cadangan tak mcm mana nk naikkan berat bdn ank...ank saya dh setahun tp berat baru 6kg.. dh try bg vitamin appeton...atau sape yg ada pengalaman boleh share...trima kasih... #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

boleh bg anak makanan berasaskan santan/cheese. puan cuba folo ig: lovelittletummy, dia ada share mcm2 resipi utk tambah berat badan anak.

1y ago

trima kasih...nnt saya cuba

Waalaikumsalam, graph chart anak awak normal tak? Anak saya setahun, 7kg.

1y ago

tak normal...bmi pun tak normal...graph chart dekat merah...ermm