Pengalaman keguguran

Assalamualaikum, ada sesiapa di sini yg mengalami keguguran? boleh share pengalaman? terima kasih

18 Balas

tahun 2020 saya keguguran. masa tu mmg period dah lewat. mungkin sbb saya stress dan terlampau penat. tak dapat rehat langsung,tibe² je perut sakit macam di hiris²,terasa macam ada benda meleleh keluar. bila tengok keluar darah berketul² dan kantung. bila ke hospital,doc cakap kandungan baru 4 minggu 😭. doc scan,tinggal darah siket² je. jadi tak cuci pun. cuma kema tahan wad 2 hari untuk pemantauan.

2y ago

ohh semoga dipermudahkan untuk awak lepasni, thnkyou share!!