Cirit birit ke? (5/8/2020-5.40pagi)

Assalamualaikom mom's and selamat pagi. Saya perasan seminggu ni, baby saya baru usia 29hari kerap berak. Taksampai 15minit camtu berak lagi. Kerap tukar pempers. Najisnya takdela cair sangad, keras sangad. Biasalaa baby menyusu badan, najisnya kan warna kuning like mustard tuu. Tapi kerap pulak membuang. Hmm sebab saya ada salah makan ke baby kerap berak?

2 Balas

Baby baru lahir mmg akn kerap berak. Nnt makin dh sebulan bsr nnt makin berkurang dia berak

3mo ago

tapi anak saya kurang berat badan , macam mne ye 😔

Baby x habiskn berak dia tu agaknya..pasal tu balik2 berak

4y ago

Tapi memang dh penuh pempersnya berak sekali kencing. Risau pulak takut saya ada salah makan ke apa kan. Btw thanks sis.