Lewat datang haid

Assalamualaikm..saya nak brtnya, biasa ya tiap bulan akan datang haid dan secara teratur..utk bulan oct ni sy da lewat 6 hari..ada ka sya pregnant? Tanda alahan sperti morning sickness mmg xada berbeza dgn anak sulung llki sy..ada tak sesiapa pena mgalami ya? Biasa ya nak buka buku brapa weeks di sarankan kkia erk? Tqvm

1 Balas

Waalaikumussalam, puan dah buat upt atau check di klinik? Seeloknya check dulu untuk kepastian. Bagi buku pink pulak, boleh buka antara 8 weeks to 12 weeks. Semoga dipermudahkan urusan ye puan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers