Hi, mf bkn xnk test tpi xnk brhrap ,sy dh lewat haid smnggu ,biasa tiap bln Brpa hri ni mlut rsa pht

5 Balas

Nak lagi tepat biasanya buat test kalau terlepas period 2 minggu. Hormon HCG dah meningkat waktu itu. Tapi kalau dah ada tanda2 pregnant, elok jaga diri, elak buat kerja berat

Suhu badan meningkat, perut asyik rasa x selesa.. kalau ada tanda2 tu, pegi la check sis :)

sy tu hari lambat dtng bulan biase tgl4 tgl26 sy cek dah Doble line

cek je sis. atau tunggu lagi 2minggu

cek je