assalamuailkum nak tanye macam mana nak tambahkan darah .dah 30wek tpi darah 9.5 . mcm mana eh nak naikkan hb

4 Balas

maltofer fol, jambu batu, oren, mangga. dan baru2 ni baru try wildan mama premium.. pantang terus milo dgn teh. allhamdullilah dr 10 ngam2 nek 11.4 dlm masa 4hari.. target 12

Saya mkn iberet tu skali jus delima. Alhamdulillah. Wlaupun xnaik byk, hb sntiasa naik hujung2 ni.. Sy dh 31w.. Dan sy jarang mkn pun iberet tu.. Dlm 2-3 hari skali..

Boleh ikhtiar minum pati delima, sy minum jenama olive house. Dan byk makan mknn tggi folic acid. Semua jenis berries dan sayuran hijau Harap membantu

makan buah jambu sis