Which one is better??

assalamuaikum semuaa, nak tanya mummy dekat sini semua prefer check up private or govm ? if private boleh share tak kos utk check up normally berapa & klinik mana yang okay area kl ? and also kalau check up dekat KK bayaran macam mana & senang tak ? #firstimebeingmother

34 Balas

private boleh swasta pun boleh. dua2 ada baik buruk.ikut tmpat masing2. sya penah pegi private, sbb nak cepat. sudah Nye, lambat. smpai 8 pagi. setel semua jam 2 ptg. dok plak x mesra, x serius lngsung mcm x nak amik Tau, malas layan patient pun ada. last2 sya pegi gov je. lambat mmg lambat,ramai org tapi nurse n doktor tip top. ada masalah ckit pon,dorang akan trus bawa refer ke hospital pakar. 3x mengandung, xpenah lagi dapat nurse/doktor yg x bagus. semua bagus. rezeki saya😊