Berpantang Anak Pertama Sendiri

Assalamuaikum, nak tanya pengalaman mommies yang berpantang anak pertama sendiri. Apa persediaan yang perlu buat? Boleh share tips tak? Terima kasih mommies ♥️

12 Balas

Mental kena kuat ! Yela anak firstkan kita xde pengalaman lagi so memang kena sediakan mental dulu. Lepastu persediaan lauk berpantang .

2mo ago

seeloknya elakkan. kalau tak ada keperluan mendesak jangan keluar rumah especially first 2 weeks tu. lagi2 kalau bersalin csec.

sblm bersalin froze kan mknn yg mudah2 blh mkn nanti lepas bersalin tinggal panaskan je