Berpantang ?

hi ,mommies yang dah habis berpantang boleh tak share pengalaman berpantang dari segi makanan ,ape yang boleh or tak boleh dan lain-lain lah. harap dapat membantu ? terima kasih

1 Balas

Ambil mknn yg berkhasiat so that badan cdpat recover Pastikan ada ilmu penyusuan sebelum bersalin. Boleh join group happy breastfeeding mom di fb Take supplement utk cepatkn proses penyembuhan, elak meroyan, elak sembelit dan elak pucat dan lesu sepanjang berpantang Saya just jaga pemakanan (ikan bakar, ikan stim, sayur rebus, makan buah, minum air banyak sejuk dan panas sbb cuaca panas sgt. Haus), Bertungku, berurut, spa and take my postnatal supplement (shaklee) Nak tahu tntang my postnatal supp, boleh ws saya www.wasap.my/+60163585235