ubat jalan darah

Assalamuaaikum.. Hi.. Sy nk tnye ade sesiapa yg tahu mngenai ubat jalan drah ny? Period sy xdtg dlm 3 bulan lepas.. Da 2 kali upt mmg negative n doc bgy ubat ny... Doc kate mkn ubat ny utk 5 hari start 9 hb ary tuu.. N smpai skrg period sy still xkluar.. Ade sesiapa yg tahu brapa lama darah akan kluar?... N ade pantang larang utk bersama jika nk darah kluar cepat atau ape2? Boleh share?

ubat jalan darah
1 Balas

Sepatutnya mmg boleh period lepas makan ubat ni.. Apakata sis pergi farmasi, dan explain.. Mungkin farmasi boleh bantu..

5y ago

Oraite... Trima ksih ats info..